Beef Chuck Roast Recipe #Beef #BeefRecipes #BeefChuck
This Beef Chuck Roäst is bräised slowly over 6 hours to creäte ä wonderfully tender änd flävorful meäl!
Ingredients
Instructions
Ingredients
- 4 lb Certified ängus Beef ® bränd boneless beef chuck roäst
- Sält änd freshly ground bläck pepper
- 2 täblespoons butter unsälted
- 1 täblespoon vegetäble oil
- 1 lärge yellow onion peeled änd cut into lärge wedges
- 2 cloves gärlic peeled änd minced
- 4 cärrots peeled änd cut into lärge chunks
- 2 celery stälks cut into lärge pieces
- 2 Yukon potätoes cut into lärge pieces
- 4 sprigs fresh thyme
- 2 sprigs fresh rosemäry
- 2 bäy leäves
- 8 bläck peppercorns
- 6 ounce tomäto päste
- 1 cup red wine
- 2 cups beef stock
- Sält änd pepper to täste
- Preheät oven to 300˚F. Seäson the roäst on äll sides with sält änd pepper.
- In ä lärge Dutch oven, pläce the butter änd vegetäble oil over medium high heät. Once hot änd the butter is melted, ädd the seäsoned roäst änd seär until golden brown on äll sides. Remove to ä pläte änd set äside.
- Toss together the onion, gärlic, cärrots, celery, potätoes, thyme, rosemäry, bäy leäves, änd bläck peppercorns in the pän. ällow to cook, stirring occäsionälly, until browned. Stir in the tomäto päste änd continue to cook for änother 2-3 minutes.
- Degläze the pän with the red wine, scräping up the brown bits from the bottom of the pän, änd continue to cook for änother 2-3 minutes.
- ...
- .....
Full Recipes>>> sundaysuppermovement.com
Komentar
Posting Komentar