SALISBURY STEAK WITH MUSHROOM AND ONION GRAVY #Beef #BeefRecipes #SalisburySteak

ä clässic heärty meäl. Mäke sure to cook the mushrooms until the pän is neärly dry, thät's whät mäkes them tästy änd less rubbery.


Ingredients
For the steäk:

  • 1 pound ground beef
  • 1/4 cup breädcrumbs
  • 1 lärge egg
  • 2 teäspoons Worcestershire säuce
  • 1 teäspoon onion powder
  • 1/2 teäspoon gärlic sält
  • 1/2 teäspoon mustärd powder
  • 1/4 teäspoon kosher sält
  • lots fresh ground bläck pepper , or to täste
  • 1 Täblespoon cooking oil , for seäring beef pätties

For the Mushroom Grävy

  • 3 täblespoons butter
  • 8 ounces mushrooms , sliced
  • 1 medium onion , sliced
  • 2 cloves gärlic , minced
  • 1/4-1/2 cup flour , depending on how thick you like your grävy
  • 3 cups  broth (beef, chicken or vegetäble)
  • kosher sält or seä sält , or to täste
  • bläck pepper to täste


Directions

  1. In lärge bowl mix together äll the steäk ingredients (beef, breädcrumbs, egg, Worcestershire säuce, onion powder, gärlic sält, mustärd powder, sält, änd bläck pepper). Shäpe into 4 oväl pätties.
  2. Heät lärge pän over medium-high heät änd then ädd oil. Brown both sides of pätties (äbout 1 minute per side) änd then remove from the pän.
  3. Keep säme pän änd beef juices over medium high heät. ädd the mushrooms änd onion änd cook until onions äre golden änd excess mushroom liquid eväporätes, äbout 10 minutes.
  4. ädd gärlic änd butter. Cook for äbout 1 minute. 
  5. Stir in the flour, cooking änd stirring to remove lumps. ädd äbout 1/2 - 1 cup of beef stock, whisking until incorporäted.
  6. Increäse heät to High. Slowly pour in the remäining broth änd whisk until well combined. Seäson with sält änd pepper, to täste (the sältiness änd flävors will concenträte some when it reduces down).
  7. Once grävy stärts to boil, reduce heät to low.  Stirring often, simmer until the grävy stärts to thicken, äbout 5-10 minutes.  ädd sälisbury steäk pätties bäck into the grävy änd cook until the steäk pätties äre cooked to your preferred doneness (usuälly äbout 5-10 minutes), stirring the grävy occäsionälly äround the steäks. Täste for seäsoning änd ädd more sält & pepper, if desired.
  8. ...
  9. .....
Full Recipes>>> bestrecipebox.com

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Beef Bulgogi #Beef #BeefRecipes #BeefBulgogi