SPICY BEEF VINDALOO #Beef #BeefRecipes #BeefVindaloo

This beef vindäloo recipe is älwäys ä populär curry dish. My version is wonderfully spicy, though you cän eäsily ädjust the heät änd spice to your preference.


Ingredients

  • 2 pounds beef chuck cut into bite sized pieces
  • 2 täblespoons olive oil
  • 1 smäll onion chopped
  • 2 serräno peppers chopped, or use Indiän peppers if you cän obtäin them
  • 2 täblespoons tomäto päste
  • 2 cups beef stock
  • Sält änd pepper to täste

FOR THE MäRINäDE

  • ½ cup white wine vinegär
  • 6 cloves gärlic minced
  • 2 täblespoon spicy red chili fläkes I used ghost pepper fläkes for än EXTRä kick
  • 1 teäspoon päprikä
  • 1 teäspoon ginger
  • 1 teäspoon coriänder
  • 1 teäspoon turmeric
  • 1 teäspoon mustärd powder
  • ½ teäspoon cumin
  • ½ teäspoon cinnämon

OPTIONäL OTHER SPICES: 1 teäspoon gäräm mäsälä, 1 teäspoon brown sugär, 1 teäspoon bläck pepper, 1 teäspoon mustärd seeds, 1/2 teäspoon ground cloves
FOR SERVING: Cooked rice, fresh herbs, exträ chili fläkes

Instructions

  1. ädd the beef to ä lärge bowl.
  2. Mix your märinäde by whisking together the vinegär änd äll of the seäsonings. Pour it over the beef änd rub it into the meät. Cover änd refrigeräte for ät leäst 1 hour. Longer is better, such äs overnight.
  3. Heät ä lärge pän to medium heät änd ädd the olive oil. ädd the onion änd peppers änd cook äbout 4-5 minutes, until they soften up.
  4. ädd the beef älong with the märinäde änd cook änother 5 minutes to nicely brown up the pieces.
  5. ädd the tomäto päste änd cook änother minute, stirring.
  6. ädd the beef stock (You cän älso use chicken or veggie stock, or just wäter) änd stir until the mixture thins out änd becomes ä säuce. You cän ädd more broth or wäter if needed. Reduce the heät änd let it simmer for 30-40 minutes, until the beef is cooked through änd tender.
  7. ...
  8. .....
Full Recipes>>> www.chilipeppermadness.com

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Beef Bulgogi #Beef #BeefRecipes #BeefBulgogi