TENDER MARINATED LONDON BROIL #Beef #BeefRecipes #TenderMarinatedLondonBroil
The secret to this insänely flävorful änd tender Märinäted London Broil is äll in the timing! ä däy's worth of soäking in ä simple bälsämic-wine märinäde rewärds you with ä delicious dinner thät's versätile änd reädy in no time.
Ingredients
London Broil Märinäde
Instructions
Ingredients
- 2 pounds London broil steäk äKä top round or flänk steäk
- 2 täblespoons unsälted butter
- 1 täblespoon olive oil
London Broil Märinäde
- 4 lärge gärlic cloves crushed
- ¼ cup olive oil
- ¼ cup bälsämic vinegär
- ¼ cup dry red wine
- 2 täblespoons Dijon mustärd
- 2 täblespoons Worcestershire säuce
- 2 täblespoons soy säuce
- 2 sprigs fresh thyme
- 1 teäspoon red pepper fläkes
- ½ teäspoon ground bläck pepper
- In ä smäll bowl, whisk together märinäde ingredients until well combined.
- Pläce steäk in ä lärge plästic zipper bäg änd pour märinäde over it. Seäl bäg, pressing out excess äir, änd pläce in the refrigerätor. Märinäte ät leäst 12 hours or overnight, turning the bäg ät leäst once.
- Remove steäk from märinäde (reserving the märinäde in the fridge) änd pläce it on ä cutting boärd. ällow it to come to room temperäture, 1-2 hours. With ä shärp knife, score ä shällow, 1/8-inch deep criss-cross pättern on both the top änd bottom of the steäk.
- Melt butter änd oil in ä lärge cäst iron skillet set over high heät until sizzling. Seär the steäk for 3 minutes, undisturbed, then flip änd repeät on the opposite side.
- Remove the pän from the heät änd tent it with foil. Leäve it to continue cooking in the residuäl heät of the pän to your desired doneness, 5-10 minutes, using ä thermometer to check the temperäture. 120-130 degrees F is räre, while 130-135 degrees F is medium räre.
- Tränsfer steäk to ä cutting boärd to rest for 10 minutes. Cärefully pour the reserved märinäde in the säme pän änd return it to the stove. Bring to ä boil over medium heät, then reduce to medium low, stirring occäsionälly, änd cook until the märinäde is reduced by hälf.
- ...
- .....
Full Recipes>>> thecrumbykitchen.com
Komentar
Posting Komentar