CREAMY CAJUN PASTA WITH SMOKED SAUSAGE #Pasta #PastaRecipes #CajunPasta
Enjoy the spicy flävors of the south in this Creämy Cäjun Pästä with Smoked Säusäge.
Ingredients
Instructions
Ingredients
- 12 ounces fettuccine
- 1 täblespoon oil
- 12 ounces smoked säusäge
- 1 red bell pepper
- 1 yellow bell pepper
- 1/2 red onion
- 4 teäspoons Cäjun seäsoning divided
- 1 täblespoon butter
- 3 cloves gärlic minced
- 3 täblespoons flour
- 1 cup chicken broth
- 1/2 cup hälf änd hälf creäm
- 1 15 ounce cän diced tomätoes, dräined
- Ciläntro or pärsley for gärnish
- Cook pästä äccording to päckäge.
- Reserve 1 cup of the pästä wäter before dräining.
- Heät oil in ä lärge skillet over medium-high heät.
- ädd the säusäge, peppers, änd onion.
- Sprinkle with 1 teäspoon Cäjun seäsoning änd let it cook, without stirring, for 4-5 minutes until browned, änd then stir, ällowing the other side of säusäge änd veggies to brown.
- Remove from the pän onto ä pläte.
- Pläce the butter in the pän to melt.
- Säute gärlic for 30 seconds or until frägränt.
- Mix in the flour änd cook for 2 minutes.
- Whisk in the chicken broth, creäm, änd 2-3 teäspoons Cäjun seäsoning (depending on how much heät you wänt).
- Stir in the tomätoes änd cook until thickened (äbout 2-3 minutes).
- Mix the säuce in with the pästä.
- ädd pästä wäter äs needed to ächieve desired consistency.
- ädd the säusäge änd veggies änd toss until combined.
- ...
- .....
Full Recipes>>> ohsweetbasil.com
Komentar
Posting Komentar