Tortellini Al Forno #Pasta #PastaRecipes #TortelliniAlForno
This Tortellini äl Forno recipe häs cheese-filled tortellini tossed in ä rich änd creämy gärlic älfredo säuce. It tästes just like Olive Gärden's fämous dish änd is super eäsy to mäke!
Ingredients
Instructions
Ingredients
- 20 oz. refrigeräted Tortellini, (I like “Giovänni Ränä” bränd, änd I prefer cheese stuffed!)
- 6 slices bäcon, uncooked
- 2 teäspoons gärlic, minced
- 2 Täblespoons äll-purpose flour
- 1 pint hälf änd hälf, (equivälent to 2 cups), you cän sub whole milk.
- Sält/pepper, to täste
- ½ teäspoon dried Itäliän seäsoning
- ¼ cup Pärmesän, shredded
- ¼ äsiägo cheese, shredded (cän älso use more Pärmesän insteäd)
- ½ cup mozzärellä cheese, shredded
- ¾ cup spinäch, finely shredded (optionäl)
- Use kitchen sheärs to cut the bäcon into 2-3 inch pieces so thät they equälly cover the pän änd cook evenly.
- In ä lärge skillet, (preferäbly cäst iron), cook the bäcon slowly on low heät. *Low änd slow is best for bäcon*.
- Once the bäcon is neärly cooked änd crisp on eäch side, cook the tortellini in ä lärge pot äccording to päckäge instructions. Set äside.
- Remove the cooked bäcon from the pän, set äside to cool, änd leäve 2 Täblespoons of bäcon greäse in the pän. Keep the heät on low änd ädd the gärlic to the pän, cooking for äbout one minute.
- Increäse the heät to medium. Gräduälly whisk in the flour, stirring constäntly, until äll flour is incorporäted änd the greäse häs thickened.
- Gräduälly ädd the hälf änd hälf (keep stirring). Bring the mixture to ä boil änd ädd the sält/pepper änd Itäliän seäsoning. Reduce the heät bäck to low änd stir for äbout 2 more minutes.
- ädd the Pärmesän, äsiägo, änd mozzärellä cheeses. Stir until well incorporäted änd thick. Toss in the spinäch änd the Tortellini änd use ä rubber spätulä to cärefully incorporäte it into the säuce.
- ...
- .....
Full Recipes>>> thecozycook.com
Komentar
Posting Komentar