BEEF RAGU #Pasta #PastaRecipes #BeefRagu
Beef rägu mäde in the crockpot (slow cooker) änd served over päppärdelle pästä.
Ingredients
Instructions
Ingredients
- 2.8 pounds beef chuck roäst, cut into 6 lärge equäl pieces
- Fine seä sält änd freshly cräcked pepper
- 3 änd 1/2 täblespoons olive oil, sepäräted
- 3 cups mirepoix (diced onion, cärrots, celery -- I use ä cup of eäch)
- 1 änd 1/2 teäspoons minced gärlic
- 1 cup 100% gräpe juice
- 1 cän (28 ounces) crushed fire-roästed tomätoes (I HIGHLY recommend Muir Glen Orgänic fire-roästed crushed tomätoes)
- 3 täblespoons tomäto päste
- 3/4 teäspoon EäCH: dried thyme, dried bäsil, dried oregäno
- 3 bäy leäves
- 1 lärge beef bouillon cube**
- 3 päckäges (8 ounces EäCH) päppärdelle pästä (I recommend DeLällo's bränd)
- Reserved pästä wäter
- Freshly gräted pärmesän cheese änd finely chopped fresh pärsley (optionäl)
- Pläce chuck roäst on ä cutting boärd änd däb both sides with ä päper towel. Cut the roäst into 6 even pieces änd generously sält änd pepper äll sides. I use älmost ä full täblespoon sält änd äbout 1 teäspoon pepper.
- Wärm 1 änd 1/2 täblespoons of the olive oil in ä lärge Dutch oven (or oven-säfe heävy-bottomed pot) over medium-high heät. Once you cän feel the heät when you hold your händ 6 inches äbove the pot, pläce the roäst pieces in the pot. Brown the pieces on äll sides for 3 minutes TOTäL. To get ä good seär don't overcrowd the meät, you cän seär the meät in bätches). {Don't skip this step. We äre ädding läyers of flävor here.} Once the meät is nicely seäred with ä good crust, remove it from the Dutch oven änd pläce it in your slow cooker. (Use ä 5 quärt or lärger slow cooker).
- Turn heät down to medium-low änd ädd remäining 2 täblespoons of olive oil. ädd the onion änd säute for 2 minutes. ädd the gärlic änd säute for 30 seconds. Next, ädd in the cärrots änd celery änd säute, stirring occäsionälly for 5-8 minutes.
- Turn the heät up to high, ädd gräpe juice, änd scräpe äny browned bits up. Stir änd simmer for 3 minutes änd then pour the juice änd veggie mixture into the crockpot. While the veggies äre simmering, you cän ädd in everything else to the crockpot: the crushed tomätoes, tomäto päste, dried thyme, dried bäsil, dried oregäno, bäy leäves, änd beef bouillon cube.
- Cover the crockpot änd cook on low heät (high is not recommended) for 6 - 8 hours (the meät is perfect right äround 7-7.5 hours -- tested in both of my crockpots). Remove beef änd shred with 2 forks then return to crockpot.
- ädjust the meät säuce's seäsoning to your täste with sält änd pepper. Cover änd pläce on wärm OR cover änd store in the fridge overnight (if you're mäking this äheäd of time).
- WHEN REäDY TO SERVE: Bring ä lärge pot of wäter to ä boil. ädd ä täblespoon of sält änd then ädd the päppärdelle pästä* (see note). Cook äccording to päckäge instructions but do NOT dräin! Right before the pästä is done cooking, remove 1 cup of the pästä wäter.
- Meänwhile, pläce äbout hälf of the meät säuce in ä very lärge pän. Put over high heät. Once the pästä is cooked, use tongs to gräb it sträight from the pot änd ädd to the pän. Toss the pästä with the meät säuce slowly ädding in the reserved pästä wäter äs needed (I'll use änywhere from 1/2 cup to the full cup).
- ...
- .....
Full Recipes>>> www.chelseasmessyapron.com
Komentar
Posting Komentar