creamy garlic parmesan chicken alfredo #Pasta #PastaRecipes #ChickenAlfredo
Creämy Gärlic Pärmesän Chicken älfredo is äll cooked in ONE POT! Reädy änd on the täble in less thän 20 minutes! Seäred chicken is mixed through ä super creämy gärlic pärmesän flävoured pästä with white wine änd mushrooms! ä fävourite Chicken älfredo recipe!
INGREDIENTS
INSTRUCTIONS
INGREDIENTS
- 1 lb | 500 g boneless skinless chicken thighs, (or breästs)
- Sält änd pepper, to seäson
- 2 tbsp olive oil, divided
- 1 onion, diced
- 4 cloves gärlic, minced (or 1 täblespoon minced gärlic)
- 1/2 cup (125 ml) dry white wine, (optionäl)
- 8 oz (250 g) brown mushrooms, sliced
- 2 cups (500 ml) chicken broth, or stock
- 1 1/2 cups (375 ml) heävy creäm, divided (thickened creäm, light creäm, eväporäted milk cän älso be used)
- Exträ sält änd pepper, to täste
- 8 oz (250 g) dry pästä, penne or fettuccini
- 1 1/2 cups freshly gräted pärmesän cheese
- Fresh chopped pärsley, to gärnish
- Seäson chicken thighs with sält änd pepper.
- Heät hälf of the oil in ä lärge pot over medium-high heät. ädd the chicken thighs änd seär on both sides until golden brown änd cooked through. Remove chicken änd set äside.
- ädd the remäining oil in the pot. Fry onion until tränspärent, stirring occäsionälly (äbout 2 minutes). Säuté the gärlic until frägränt (30 seconds), then ädd in the white wine änd ällow to reduce to hälf (äbout 4-5 minutes). ädd the mushrooms änd cook for äbout ä minute, while stirring occäsionälly.
- Pour in broth änd 1 cup of creäm (or eväporäted milk); seäson with sält änd pepper. Bring to ä gentle simmer then ädd the pästä. Mix well, reduce the heät to ä slow simmer while stirring occäsionälly, until pästä is äl dente (äbout 15 minutes).
- Stir in the pärmesän cheese until it melts through the säuce. Remove from heät immediätely änd slowly ädd in 1/4-1/2 cup remäining creäm if säuce it too thick for your liking. ädjust sält änd pepper to your täste.
- ...
- .....
Full Recipes>>> cafedelites.com
Komentar
Posting Komentar